Kontakt

Om du vill komma i kontakt med oss av någon anledning blir vi bara glada att höra ifrån dig. Kanske vill du förboka en kattunge eller bara höra dig för om när vi planerar en ny kull? Eller så kanske du har en egen kattuppfödning och önskar skapa en kontakt för framtida avel? Om du har ett casino och blir omåttligt nyfiken på vårt kattspel är även det en jättebra anledning att höra av sig!

Om någon av ovanstående beskrivningar passar in på dig, eller om du har en helt annan anledning till att höra av dig går det jättebra att kontakta oss på någon av följande sätt:

Telefon – nummer kommer snart
Mejl: ambrasswede@mejl.se

Vi lämnar inte ut vår hemadress här, utan ber er vänligen att ta kontakt med oss via mejl eller telefon först. Detta för att vi endast vill ha besök av seriösa kattköpare och liknande. Som medlem i SVERAK är vi nämligen måna om att våra katter kommer till rätt hem.

Våra katter levereras alltid med stamtavla och är enligt konstens alla regler vaccinerade, avmaskade och ID-märkta. Om du är seriöst intresserad av att köpa en perser och låta den bli en del av din familj kan du ta kontakt med oss för att besöka oss och våra katter.

Ett bra tips till dig som funderar på att kontakta oss och skaffa en perser-katt är att du läser på mycket om att ha katt och vilket ansvar det innebär, samt att du även läser på om perser och vilken typ av katt det är. Läs gärna om några andra kattraser också, för att se vilka skillnader som kan finnas. Efter det tar du dig en funderare på hur väl en perser skulle passa in i ditt liv och din vardag. Tänk också på att katter kan bli 15-20 år gamla. Var i livet är du om 10-15 år? Passar katten in där? Att ha katt är ett underbart sällskap och när en katt kommer till rätt hem uppstår en ömsesidig glädje hos både katten och dess familj. Då uppstår en vänskap som kommer att finnas kvar i många år.
Efter att du har satt dig in i livet som kattägare och i hur en perser skulle passa hemma hos dig kanske du kommer fram till att det är just en perser du vill ha som ny familjemedlem. Då vill vi självklart att du tar kontakt med oss så att vi kan se om vi kan hitta en liten krabat, eller en vuxen omplaceringskatt eller fodervärds-katt om du hellre önskar det, som kan få följa med dig hem.